Håkan Mattsson - Krokstad Herrgård

Bilder

Klicka på bilderna

Kajakpaket

Kajakpaddling med guldkant

Nordic EcoTours förgyller er vistelse på Krokstad Herrgård med kajakupplevelser i vackra och spännande miljöer.  

En heldagstur i någon av Vänerns förtrollande och orörda skärgårdar ger minnen för livet. Att vistas på vattnet i en kajak, vara en del av naturen, ta sig fram med egen muskelkraft och finna sina ”egna öar” för dagen ger ro i själen.   

 Byälvens vassar har ett mycket rikt djurliv. Paddelturen går genom täta, höga vasskanaler och ut mot älvens mynning till ”Vänerhavets” öppna horisont.  

Vid gryning och skymning vaknar vassarna. Vid morgonturen under vår och försommar sjuder det av liv. När dag övergår i natt slår sig fåglarna till ro och bävrarna börjar sitt födosök för natten. Oavsett om ni väljer morgon eller kvällsturen bjuder naturen på ett storartat skådespel. Från kajaken blir ni en del av detta. 

Efter turen till sjöss kopplar ni av i mysig herrgårdsmiljö och till middag serveras allt från en till femrätters meny. Övernattar gör ni i något av våra bekväma dubbelrum och dagen efter avnjuter ni vår hemlagade frukostbuffé. 

 

Turerna är privata och planeras efter gästernas önskemål.  

Läs mera på https://nordicecotours.com/tours-vanern/ 

 

Birgitta Gustafsson och Thorsten Gansing är professionella natur och kajakguider, med mångårig erfarenhet av paddling och turer i Vänerns skärgårdar.   

 

IMG_3557-1024x768-2DSC08631

DSC00504