Håkan Mattsson - Krokstad Herrgård

Bilder

Klicka på bilderna

Kom igång med havskajak

2 dagars grundkurs i kajakpaddling

Kom igång med kajakpaddling med vår 2 dagars grundkurs med Birgitta Gustafsson och Thorsten Gansing från Nordic Ecotours. Professionella kajakpaddlare med mångårig erfarenhet av att utbilda paddlare.

Dag 1
Du anländer till Krokstad Herrgård på eftermiddagen eller kvällen. Till middag serveras en 5-rätters meny tillagad av Håkan Mattson, belönad i White Guide för tredje året i rad. Efter middagen välkomnas ni av helgens kajak- och naturguider för en stunds inspiration (bildvisning/film) och planering inför paddeläventyret på Vänern. Övernattning i eget rum.

Dag 2
Vi startar dagen med hemlagad frukost. Transport till badplats Duse udde eller Getebol. Efter genomgång av grundläggande paddling sjösätter vi för träning och en kortare tur. Fika och lunch äts vid fyren. Efter 5 intensiva timmar väntar vila på Krokstad Herrgård. Kvällen avslutas med en 5-rätters middag. Intryck från dagen summeras.

Dag 3
Efter gemensam frukost beger vi oss till lämplig plats för paddling i ny omgivning. Dagen avslutas med räddningsövningar. Fika och lunch som dagen innan.

All kajakutrustning ingår; kajak, kapell, paddel, säkerhetsutrustning, flytväst, neoprenskor samt våtdräkt för räddningsövningar.

Pris per person: 5.100:-